Tallers Gratuïts Condislife: Gener 2017

Ja tenim preparada la programació dels Tallers Condislife per al mes de Gener, a Barcelona. Farem un seguit de sessions amb consells d’alimentació i receptes. Els tallers tenen lloc a l’Espai Condislife (Prats de Molló, 2, cantonada General Mitre) a Barcelona. A continuació, podeu veure el calendari i una breu descripció de cada taller.

Podeu reservar la vostra plaça a talleres@condislife.com o trucant al 649 625 692. Només per assistir-hi, us endureu un petit obsequi!

taller cat 1

taller cat 2

taller cat 3

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat