#CondisCook: coca de iogurt amb plàtan, xocolata i nous

Compartim aquesta vídeo recepta de coca de iogurt amb plàtan, xocolata i nous.
Basada en la recepta de Mari Robles Salguero, guanyadora del nostre concurs #CondisCook al nostre Facebook Condislife.

Una deliciosa coca que us ensenyem a preparar pas a pas, gaudint de cada detall. Relaxa’t amb la música i les imatges, que gairebé et permeten sentir l’aroma i les textures dels productes …

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat