Resums i receptes dels tallers Condislife de gener 2015

CONDIS_PORTADA_TRIPT_CAT_WEBDurant el mes de gener, els nostres tallers Condislife ens han mostrat: idees noves per introduir les verdures de forma fàcil a la nostra dieta, receptes per aprofitar les restes de menjars i estalviar, així com propostes de menjar ràpid d’alta qualitat. Si no vas poder assistir als nostres tallers, compartim els resums i les receptes que vam facilitar-hi. Perquè puguis gaudir-los igualment.

Pots accedir a tots els continguts, clicant a cada enllaç:

RESUMS

-Cremes Knorr, una fàcil i deliciosa manera de menjar verdures

-Cuina d’aprofitament

-Casa Tarradellas, com a casa enlloc

RECEPTES

-Lassanya de carn

-Croquetes d’arròs

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat