Una Poma per la Vida 2014


Un any més, Condis impulsa, juntament amb la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), la campanya solidària “Una poma per la vida”, per recaptar fons per ajudar els malalts d’esclerosi múltiple.

El tret de sortida de l’edició 2014 es va donar el divendres 7 de març a l’Espai Condislife de Barcelona, amb la participació de la cuinera i escriptora Ada Parellada, que va preparar per a l’ocasió dues postres amb poma solidària: “Cruixent de poma per la vida amb nous i panses”, i “Copa de iogurt i poma”.

Van col·laborar en aquest acte la resta de padrins d’”Una poma per la vida” d’aquest any: els actors Joan Pera, Abel Folk i Jordi Martínez, i la periodista Xantal Llavina.

A més, van ser-hi presents Pilar Condal, Consellera Delegada de Condis, i Rosamaria Estrany, presidenta de la FEM, que van agrair la tasca de tots els voluntaris implicats en la campanya i dels clients de Condis que compren la poma solidària.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat