Acte d’inauguració de la nova botiga Condislife a Bigues i Riells

El 26 de febrer, va tenir lloc l’acte institucional d’inauguració de la nova botiga Condislife a Bigues i Riells, amb la presència d’Enric Ezquerra, Conseller Delegat i Director General de Condis; Ramon Condal, Conseller de Condis; Xavier Condal, President de Condis, i Joan Vila, alcalde de Bigues i Riells.

La botiga de Bigues i Riells és el segon supermercat Condis inaugurat aquest any 2014. Tal i com explica Enric Ezquerra, es tracta d’una nova botiga “que representa aquesta aposta que estem fent per la proximitat: un supermercat preparat per connectar amb els nostres clients i per oferir una experiència de compra especial. És un supermercat innovador que fa una aposta pel producte fresc, pel servei, i del qual esperem que gaudeixin tots els nostres clients”.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat