Receptes de febrer per participar al concurs de Cuina Catalana

Aquestes són les 4 receptes de febrer de 2014 per participar al nostre concurs de Cuina Catalana. Recorda: has de cuinar alguna d’aquestes 4 propostes, afegir el teu toc personal a la recepta original i pujar la foto i preparació a l’aplicació especial del concurs a Facebook.

Anima’t! Posa’t mans a l’obra i… a cuinar! Pots guanyar un val de compra a Condis per valor de 80€, i la teva recepta pot ser la protagonista del nostre proper clip de cuina a Youtube. Sort!

OllaRecapte

AmanidaFaves

TruitaSamfaina

FlamAvellanes

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat