Receptes guanyadores de novembre del concurs de Cuina Catalana

Aquestes són les dues receptes guanyadores durant el mes de novembre del nostre concurs de Cuina Catalana a Facebook i a botigues Condis. Felicitem el jove Giacomo Picariello, el nostre guanyador on line a Facebook, i Mª Teresa Atserias, la nostra guanyadora off  line. El concurs és actiu fins a juliol de 2014, així que no deixis de seguir-nos i compartir les teves receptes. Informa’t aquí de com participar.

Condis_sopaBlat Condis_BoletsPatates

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat