NOVEMBRE 2013: Calendari de tallers gratuïts Condislife

CondisTalleresNovCAT

protada_rs

 

CONTINGUTS DE LES SESSIONS:

7 novembre (18-19:30 h): “La importància dels complements alimentaris”

En aquesta xerrada s’introduirà el concepte d’alimentació saludable i s’explicarà què són, per què serveixen i com es poden consumir els complements alimentaris. Per acabar, s’explicaran els tipus de complements que existeixen al mercat i es farà un petit tast de receptes que incorporin un complement alimentari. Amb el patrocini de Vive+

14 novembre (18-19:30 h): ” La importància del calci”

En aquest taller s’explicarà per què és important portar una alimentació rica en calci, quins aliments ens aporten aquest mineral, i ens donaran consells per portar una alimentació calcificant. Finalment, es realitzarà un tast de receptes que inclouen llet enriquida en calci i nutrients essencials. Amb el patrocini de Pascual

21 novembre (18-19:30 h): “Cuina al microones”

El microones és una eina de cocció senzilla, ràpida i saludable que podem utilitzar habitualment. En aquesta xerrada s’aprendrà com funciona un microones, per aclarir qualsevol concepte erroni que el consumidor pugui tenir. A més, es proporcionaran receptes fàcils i gustoses que permetin elaborar el menú sense embrutar la cuina, de forma ràpida i equilibrada. Amb el patrocini de Condis

28 novembre (18-19:30 h) : “Descobreix els beneficis de les sopes i brous naturals”

S’explicaran les propietats nutricionals dels brous i sopes casolans, i es donaran trucs de cuina i receptes fetes amb brou natural. Al final, es farà un tast de les receptes realitzades. Amb el patrocini d’Aneto

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat