Receptes guanyadores de juliol-agost del concurs de Cuina Catalana

Aquestes són les dues receptes guanyadores del nostre concurs de Cuina Catalana corresponents als mesos de juliol i agost. Felicitats a la nostra guanyadora on line (via Facebook), Anna Bon, i a la nostra guanyadora en botigues, Mª Isabel Bravo! Per a més informació sobre com participar en el concurs, consulteu aquest enllaç: CONCURS CUINA CATALANA CONDIS 2013 

recetas_ganadoras

recetas_ganadoras3

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat