Especial Carns Blanques a Condis: sanes i a bon preu

Saps que les carns blanques són especialment sanes i aptes per a tot tipus de dietes? Haurien de ser habituals en la teva cistella de la compra. I per això, fins al 23 de febrer, trobaràs d’oferta en les nostres botigues Condis el conill, el gall dindi i el pollastre. 

Consum habitual

Les carns blanques tenen poc contingut en greixos i poden consumir-se 3 o 4 vegades per setmana. Així doncs, tenen una gran quantitat de beneficis per a la nostra salut. Vols saber-ne més?

Recetas-con-carne-blanca-700x420


Beneficis i propietats

El pollastre és una carn tendra, fàcil de preparar i per a tota la família. És ideal introduir-la entre els primers aliments del bebè a partir dels 6 mesos d’edat, per complementar la llet materna. 

La carn de conill és la que té menys greix de totes i és ideal per a persones amb hipertensió. És especialment recomanada per a nens de poca edat, i fins i tot els pediatres recomanen incloure-la en la dieta. També està indicada per a persones grans, ja que és molt fàcil de digerir.

El gall d’indi, igual que el pollastre, és ric en àcids grassos. Ajuda a protegir la salut del cor i a prevenir malalties cardiovasculars. 

IMG_4359-452x270

Més informació i receptes

I perquè no recorreu sempre al mateix i no us avorriu, us deixem aquí algunes receptes diferents perquè tragueu partit a les carns blanques: 

Gall d’indi farcit

Conill amb cargols 

Pit de pollastre farcit de figues

Conill rostit amb arròs basmati i bolets

Podeu consultar aquí les ofertes de carns blanques de les nostres botigues, fins al 23 de febrer.

Deixa un comentari



De conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat