Pim Pam Pum – Llaunes decoratives

T’ensenyem a reciclar llaunes! Podràs utilitzar-les com a portallapis, organitzadors de maquillatge, jardineres, porta coberts, etc. Una manualitat molt econòmica amb la qual podràs fer molts models diferents i adaptar-ho a la teva decoració. És una activitat ideal que podem realitzar en família o amb amics! No us sembla una gran idea? Tot són avantatges!

Materials:

  • Llauna
  • Pintura blanca
  • Tovallons de paper
  • Cola de decoupage
  • Llima
  • Cinta decorativa
  • Cola calenta

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat