Pim Pam Pum – Lletres de cartró

Et portem unagran idea de decoració! Una manualitat molt senzilla que donarà un toc especial i personal al teu espai. Pots utilitzar materials reciclats i donar una segona oportunitat allò que no utilitzes com: periòdics, revistes, fullets… També pots afegir fotos amb una persona especial. Quina lletra triaries per fer? Et llegim en els nostres comentaris!

Materials:

  • Cartró
  • Silicona calenta
  • Fulls per enganxar
  • Cola de decoupage

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat