Pim Pam Pum – Decoració d’aniversari

Vols ser original el dia del teu aniversari? Sorprèn a tots amb aquesta original decoració! Una entretinguda i senzilla manualitat per posar les llaminadures i xocolatines a l’abast de tots. Tant per als més grans com els més petits. De què ompliries el teu carretó?

Materials:

  • Caixa de cartró
  • Cinta de carrosser
  • Pintura
  • Retolador negre
  • Decoració en forma de paraigües
  • Caña

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat