Resums, receptes i vídeos dels tallers Condislife de juliol 2017

Tallers_Juliol_Portada

Al juliol, als tallers Condislife, hem après receptes d’allò més refrescants, per combatre la calor i hidratar-nos bé. Així, hem pogut aprendre a preparar batuts saborosos, originals i coloristes, i també cremes de verdures per prendre fredes, que és el que ve de gust a ple estiu.

 

Si no vas poder assistir a les nostres sessions a Barcelona, no pateixis: aquí tens tot el material, perquè puguis aprofitar-lo gairebé igual que si haguessis estat present. I si vas ser-hi, igualment et pots baixar o consultar tot el material, per repassar-lo o resoldre algun dubte que t’hagi pogut quedar.

 

Pots accedir a tots els continguts, clicant en cadascun dels següents enllaços:

 

RESUMS

- Batuts refrescants

- Cremes fredes i delicioses

 

RECEPTES

- Granissat de meló i síndria

Gelat de maduixes i plàtan

Gelat de préssec

- Crema freda de tomàquet i maduixes

- Crema de poma i cogombre

 

VÍDEOS

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat