FoodNelis: el joc per cuinar en família i aprendre junts a alimentar-nos bé

Condislife Juego educativo

Condis Supermercats ha col·laborat en el llançament de FoodNelis, un joc educatiu creat per l’empresa sabadellenca Kidnelis, que fomenta la bona alimentació i introdueix els més petits de la casa en el món de la cuina. Amb FoodNelis, els nens aprendran a calcular el cost dels aliments, a fer la compra, i a elaborar diferents receptes ben saludables. I tot això, gaudint i experimentant de forma molt divertida. Ja podeu trobar FoodNelis a les botigues Condis. Un gran regal per fer feliços els nostres peque cuiners.

Cuinar i menjar és un plaer. I fer-ho bé és una de les claus per al correcte desenvolupament dels més petits, i per a la bona salut de tota la família a llarg termini. I, a més, pot ser divertit. Per això s’ha creat FoodNelis, un joc dirigit a nens a partir de 7 anys que els ajudarà en un ampli ventall d’aspectes del seu aprenentatge.

Què aprendran els nens amb ‘FoodNelis’?

És un joc molt complet en molts aspectes. Potencia la comprensió lectora i la lecto-escriptura, ja que els nens hauran de llegir les receptes proposades a les fitxes, i aprendran noms d’aliments, estris i conceptes culinaris bàsics. A més de redactar la llista de la compra.

També ajuda a reforçar la memòria i a ser ordenats, perquè hauran de recordar les passes a seguir per a cada recepta, i seguir-les de manera acurada.

I tot cuinant, els nens, sense adonar-se, estaran practicant les tan temudes matemàtiques: hauran de fer càlculs per saber les quantitats d’ingredients que necessitaran en funció del nombre de comensals, per exemple. I també comparar preus, pagar i rebre el canvi quan ens acompanyin a comprar…

Condislife Juego Educativo

Dissenyat per un gran equip de professionals

Darrere de FoodNelis, hi ha tot un seguit de professionals especialitzats que fan d’aquest joc una gran eina educativa: està dissenyat per un pedagog, en col·laboració amb un psicòleg infantil, per assegurar l’adaptació dels continguts a l’edat dels infants (a partir de 7 anys). A més, hi han participat també els filòlegs del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Compromís social

Al marge del seu valor educatiu, FoodNelis és un joc amb compromís social: 100% local, creat i fabricat a Sabadell, i en col·laboració amb empreses que faciliten la inserció de col·lectius amb disminució psíquica, com Prolaboral Xalest (que s’encarrega de la manipulació final) i CIPO (que assumeix el retractilat i paletitzat per als enviaments).

Material per jugar i aprendre

Condislife Juego Educativo

FoodNelis ve presentat amb una capsa que inclou fitxes amb receptes senzilles, una fitxa amb la presentació dels estris que s’hauran d’utilitzar, un bloc de notes per fer la llista de la compra dels ingredients de cada recepta, i una fitxa que reprodueix la piràmide alimentària, perquè els nens aprenguin quins aliments es poden menjar diàriament, habitualment i esporàdicament. Totes les fitxes han passat dues certificacions ISO, per garantir que són totalment segures, sense cap perill de toxicitat i perfectament manipulables per infants a partir de 7 anys. També hi trobareu un llapis i una goma, i un pin amb el logo del joc, que quedarà molt bé en la bata de cuiners dels vostres peque xefs!

Cada joc FoodNelis ve amb un codi gratuït de descàrrega online de Kidnelis, un altre dels jocs desenvolupats per aquesta empresa, i destinat, en aquest cas, al foment de la lectura, la comprensió lectora i l’escriptura. El joc Kidnelis ha estat considerat per una empresa auditora com el millor joc educatiu d’Espanya.

Preparats per començar a cuinar amb els vostres fills? Seguiu-nos la pista en aquest blog i al Facebook Condislife perquè si ho feu, podreu guanyar amb Condis i FoodNelis regals i premis ben divertits!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat