10 idees perquè els nens no s’avorreixin a casa

A l’estiu , mentre molts pares han de seguir amb la seva jornada laboral, els nens passen massa hores a casa avorrits i sense saber què fer. Us proposem diverses idees entretingudes per evitar que els petits de la casa es passin el dia davant del televisor o amb la videoconsola.

Condislife 10 ideas actividades niños

1) Apunta’l a un curs d’estiu

A l’estiu hi ha un munt de cursos intensius d’idiomes, natació, esports, manualitats, música, dansa, etc…  És la forma ideal perquè estiguin entretinguts i aprenguin alguna cosa nova a la vegada.

2) Repàs amb els quaderns de vacances 

És molt positiu que els nens repassin el que han après en el curs escolar durant l’estiu, sempre de forma divertida. Els quaderns d’estiu són ideals per a això: poden fer els exercicis que vénen en cada quadern cada dos dies durant tot l’estiu, i intenta que s’ho prenguin com una cosa divertida . Ells també necessiten vacances !

 

3) Un ball al dia 

Deixa’ls un equip de música fàcil d’utilitzar a la seva disposició i repta’ls que ballin una cançó cada dia. Pots deixar-los preparada cada matí una cançó diferent abans d’anar a la feina perquè no ballin sempre la mateixa. Així faran exercici des de casa i s’ho passaran genial. Animeu-los a presentar-vos el cap de setmana un petit “espectacle” amb les cançons que han ballat durant la setmana. Serà divertit per a tota la família, i una forma de viure alguna cosa especial i emocionant per a ells.

 

4) Televisió en anglès

Si no pots evitar que es passin la tarda veient la televisió, pots convertir-lo en quelcom de profitós per als petits posant pel·lícules i sèries en anglès, sempre d’acord amb l’edat que tenen. És una forma genial perquè aprenguin aquest idioma tan universal.

5) Petits jardiners

Els petits des dels 2 anys poden realitzar tasques de la casa molt senzilles, com regar les plantes.  Aquest pot ser un incentiu per tenir una petita rutina durant l’estiu , a més els encantarà veure com les plantes creixen a mesura que passen els dies.

6) Jocs de taula

Hi ha molts jocs de taula pensats perquè els nens puguin jugar sols, com jocs de preguntes. Són molt lúdics i aprenen un munt amb ells!

Condislife 10 ideas niños verano

7) Convida els cosins o amics a berenar

Si tenen cosins o amics de la mateixa edat o més grans, pots convidar-los a passar la tarda tots junts per berenar. Els papis podeu tornar-vos les tardes per supervisar-los i que no estiguin del tot sols. Així també us repartiu la responsabilitat i “guanyeu” tardes lliures .

 

8) Àudio contes

Hi ha molts petits als quals els encanta que els llegeixin els contes, però si han d’estar sols tota la tarda no tindran ningú que els llegeixi. Per a això la solució són els àudio contes, que encara que no sigui el mateix que tenir a la mare i al pare, els ajudaran a conèixer contes nous que segur que els encantarà explicar-vos quan arribeu a casa. 

9) El pot de les activitats

Al blog La merienda a las 5 ens ensenyen aquest divertit recurs perquè els nens siguin independents i s’animin a fer coses quan s’avorreixen. Només et caldrà un pot i un grapat de palets escrits, cadascun amb una activitat diferent. Per exemple, pots posar que facin llistes de la compra o que escriguin un conte i el dibuixin.

10) Deixa que s’avorreixin , encara que sigui de tant en tant

Tant per als nens com per als adults, és molt positiu avorrir-se una mica de tant en tant. Estimula la nostra creativitat i fa que les següents activitats que fem les realitzem amb moltes més ganes.

Amb totes aquestes activitats convertireu l’estiu dels vostres fills en unes vacances divertides i productives, i d’aquesta manera tornaran a l’escola amb la ment activa. Se us acut alguna idea més?

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat