#CondisCook: recepta de mousse de xocolata i castanyes

Aquesta deliciosa mousse de xocolata i castanyes que avui us proposem està basada en la recepta de Rafaela Ariza, guanyadora de l’edició de tardor del nostre concurs de cuina a Facebook, #CondisCook.

Us mostrem pas a pas com preparar-la, gaudint de cada moment del procés, de les textures, de les olors… i de la música…

Un autèntic plaer per a tots els sentits!

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat