Joc de cartes Condislife: els poders dels Súper Aliments

Cartas_4-06Saps que els aliments tenen súper poders? Ja coneixem la dita de “som el que mengem”, i per això hem creat el joc de cartes dels Súper Aliments … Segur que alguna vegada has desitjat ser un súper heroi o súper heroïna. A poc a poc, t’anirem presentant tots els Súper Aliments Condislife, que t’ajudaran a convertir-te en el súper heroi que els ha inspirat …

Cartas_propiedades-08Des d’una pastanaga a una llimona. Des d’un xoriço a una cresta. Passant per una súper carxofa, un poderós peix blau, un formatge melós o una magdalena … Tots ells i molts més, convertits en Súper Aliments, ens ajudaran a jugar, divertir-nos i aprendre sobre alimentació i nutrició: descobriràs en cada carta les propietats nutricionals de cada aliment perquè sàpigues quin benefici t’aporten.

Per ara, us anirem presentant les diferents cartes i personatges en les nostres Xarxes Socials. L’objectiu final serà construir amb totes elles el Memory dels Súper Aliments, amb el qual poder jugar tant online com amb cartes no virtuals sinó reals.

Cartas_dorso_reverso-11

Avui us presentem el Capità Zanahorio, Limonezno, Choriza-Thor i Wonder Empanadilla, quatre meravellosos Súper Aliments de les categories Verdura, Fruites, Carn i Peix. Seguiu-nos la pista, perquè molts altres Súper Aliments apareixeran per les nostres Xarxes Socials per carregar-nos de ferro, vitamines, salut, antioxidants i molts altres poders …

Que la força us acompanyi!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat