Concepte innovador Condislife

Una botiga Condislife és un concepte innovador que reinventa el supermercat en clau de proximitat física i personal. Perquè Condislife està inspirat en les persones, en el seu estil de vida, les seves necessitats, els seus desitjos i els seus valors.

Condislife són els primers supermercats classificats per talles segons la seva grandària: XL, L i M.

Condislife és el teu gran súper-mercat. Amb el millor del súper: modernitat, varietat, elecció, amplitud, ordre i preu. I el millor del mercat: qualitat del producte fresc, sensorialitat i tracte personal.

Amb només entrar ja es respira una atmosfera diferent: els mons Condis, universos i seccions temàtiques diferenciades:

-Món nadó
-Menjar internacional
-Món plaer
-Mascotes
-Salut
-Perfumeria
-Celler
-Espai mercat

L’Espai mercat, amb el seu toc de personalització, qualitat i frescor, és un dels signes d’identitat Condislife. Amb equipament innovador, ecoeficient, orientat a preservar la qualitat i presentació dels productes refrigerats.

Condislife ofereix, a més, tot un conjunt de serveis complementaris a la compra, per tenir una nova experiència més connectada, personalitzada i autèntica.

Perquè a Condis som un equip de persones, ajudant persones.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat