Receptes CondisLine: trufes de xocolata amb flocs de civada

Nova recepta de CondisLine, el teu súper en un clic. Avui, cuinem unes postres: trufes de xocolata negra 70% cacau, amb flocs de civada. Us mostrem el pas a pas detallat, i us ensenyem a fer les trufes amb la tradicional forma rodona o bé quadrades.

Aquestes trufes les podeu menjar com a postres o bé servir-les com a acompanyament dolç per al cafè.

I ja sabeu que podeu comprar en un sol clic a www.condisline.com, en l’apartat de Receptes, tots els ingredients necessaris per fer-les.

Esperem que us agradi i que us animeu a provar de cuinar les trufes!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat