Receptes CondisLine: risotto d’espàrregs

Nova proposta de cuina sana i equilibrada de www.condisline.com. Et mostrem el pas a pas de la preparació d’aquest plat per a 4 persones, acompanyat per uns musclos al vapor. A més, pots comprar tots els ingredients necessaris en un sol clic a CondisLine, i te’ls portem a casa en una capsa especial.

Que vagi de gust!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat