Carbassons amb cuscús i gambes

Us presentem una senzilla i sana recepta que vam aprendre al taller Condislife del 18 de setembre, dedicat a elaborar menús infantils saludables per a la tornada a l’escola.

En uns 2 minuts, us mostrem el pas a pas d’aquesta recepta que combina perfectament verdura, proteïnes i hidrats de carboni. Es tracta d’un plat complet i equilibrat que resultarà una novetat per als petits de casa vostra i els serà ben agradable de menjar.

Us animem que feu la prova.

Esperem que us agradi a tota la família!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat