Arriben els dies de sol, hidrata la teva pell!

Tenim ganes de sol! Amb la primavera la nostra pell s’exposa més al clima. Et donem cinc consells per mantenir-la fresca i hidratada. Els productes de C·Life i C·Life Solar t’encantaran!

Hidrata tu piel

 

· El nostre primer aliat és l’exfoliant. Aquest producte és ideal per remoure les cèl·lules mortes de la pell, deixant-la renovada i fresca. Troba una esponja que sigui suau. Notaràs com la teva pell es torna més brillant, fina i flexible.

· Aigua, molta aigua! Hidratar-se és fonamental, apunta’t aquest truc: una ampolla petita sempre amb tu! I a la nit… una infusió!

· Protector solar, tots els dies de l’any! A la primavera estem més exposats a les radiacions solars i encara que no notem el sol, és important protegir-nos. Utilitza les cremes facials amb factors FPS+50 antiaging, amb o sense color, de la gamma C·Life Solar. No només protegiràs la pell, també previndràs l’aparició de taques pels efectes del sol.

Protege tu piel

· L’alimentació és un punt molt important. Menjar fruites i verdures ens omple de vitamines i nutrients, a més, aquests aliments ens permeten fer receptes fresques i apetibles per als dies on el sol és el gran protagonista. Recorda consumir, almenys cinc porcions de fruites i vegetals al dia.

· El sol fa que la nostra pell perdi elasticitat i hidratació. A més d’aplicar-nos crema hidratant diàriament, hi ha un producte de C·Life que pot ajudar-nos. Prova l’ Aftersun Repair Serum per a una reparació intensiva i una hidratació màxima de 24h.

· No podem oblidar-nos de desmaquillar-nos! “Sobre-maquillar-se” és un mal hàbit que perjudica la nostra pell. El Gel Micelar C·Life és un tònic netejador diari per al nostre rostre i contorn d’ulls. Deixarà la nostra pell lliure d’impureses i amb una agradable sensació de frescor.

Limpieza facial

Comencen les bones temperatures i quan surt el sol ens ve de gust aprofitar-lo: sortir a córrer, passejar, anar a la platja… La primavera és el millor moment per a preparar la nostra pell abans de l’estiu. Hidrata’t per dins i per fora!

Deixa un comentari



De conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat