Torna a Condis “Una Poma per la Vida”

PomaXLaVida1La campanya Una Poma per la Vida es torna a celebrar aquest divendres i dissabte, dies 2 i 3 d’octubre als supermercats Condis. Es tracta de la campanya solidària anual que impulsem conjuntament la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Condis, per recaptar fons per la lluita contra aquesta malatia.

A les nostres botigues, podreu comprar divendres i dissabte la vostra poma solidària, al preu d’1 euro i mig. Tots els diners aconseguits amb aquestes vendes es destinaran, íntegrament, a finançar projectes a favor dels afectats per esclerosi múltiple.

Troba en aquest cercador de botigues Condis la que tens més a prop, per comprar la teva poma aquest cap de setmana.

Fes-te voluntari

Podeu col·laborar com a voluntaris a les botigues Condis, dedicant 3 o 4 hores aquest divendres o dissabte a conscienciar la població sobre què representa l’esclerosi múltiple i oferint la poma solidària, que es paga a la caixa dels supermercats.

Si vols ser voluntari, només cal que omplis aquesta fitxa i des de la FEM es posaran en contacte amb tu per coordinar la teva col·laboració.

Compra la poma virtual

Si t’és més fácil, també pots comprar la poma solidària de manera virtual. Entra en aquesta pàgina i només amb un clic hauràs fet la teva donació a la causa.

Cara de poma

Per ajudar en la difusió d’aquesta campanya i també del que és l’esclerosi múltiple, aquests dies pots posar-te la cara de poma. És a dir, pots descarregar-te des d’aquí la imatge de la poma solidària, per posar-la com a foto de perfil de les teves xarxes socials. Ajudan’s a veure pomes arreu!

Acte de presentació i padrins

Com cada any, Una Poma per la Vida es presenta públicament en un acte que esdevé el tret de sortida de la campanya. En aquesta ocasió, tindrà lloc aquest divendres, dia 2 d’octubre, a les 11 del matí, en un estand instal·lat per a l’ocasió a la plaça Universitat de Barcelona. Han confirmat la seva assistència com a padrins de la Poma l’actor Quim Masferrer, la nedadora Ona Carbonell i els periodistes Adrià Bas (Catalunya Ràdio) i David González (La Vanguardia).

Ells, com tu també pots, ja estan fent la #mossegadasolidària, penjant a les seves xarxes socials una foto mossegant una poma. Anima’t a fer-ho tu també i a compartir la teva foto amb el hashtag.

Ja veus que tens moltes opcions per col·laborar amb aquesta bona causa. Sigui quina sigui la teva, des d’aquí ja et donem les gràcies.

Deixa un comentari



De conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat