Condis participa a la Festa dels Súpers i recull aliments infantils per al Banc dels Aliments

FestaSupersCondisPant

El proper cap de setmana, dies 19 i 20 d’octubre, torna la Festa dels Súpers a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, a Barcelona.

La Festa també tindrà un vessant solidari, amb una recollida d’aliments infantils, en col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments i Condis.

La Festa solidària: recollida d’aliments infantils

logo_solidaris

En aquesta edició de la Festa dels Súpers, s’ha organitzat una recollida d’aliments, en col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments i Condis, amb el lema “Porta els teus aliments per a altres nens a la Festa dels Súpers, per al Banc dels Aliments! amb la col·laboració de Condis Supermercats”.

Tipus d’aliments

Els tipus d’aliments que es necessiten són productes secs, com arròs, mongetes, oli, pasta, galetes o llegums. Pel que fa als productes d’alimentació infantil, poden ser llet infantil, farinetes amb gluten i sense gluten o potets de nadó. Els diferents punts de recollida que hi haurà a la Festa estaran identificats amb aquest logotip “Punt de recollida d’aliments”:

PuntRecollidaCondisSupers

A la Festa dels Súpers, porta-hi aliments i dóna’ls al Banc dels Aliments perquè siguin per a altres nens! Amb la col·laboració de Condis.

Es necessiten aliments secs (que no siguin frescos, com arròs, mongetes, oli, pasta, galetes, llegums…) i llet infantil, farinetes amb gluten i sense i potets de nadó.

Al recinte de la Festa, hi trobaràs diferents punts de recollida. Col·labora-hi i ajudaràs les famílies més desafavorides!

On ens trobaràs

Ens trobaràs en un estand ubicat al C/Olivera (Accés 6). És l’entrada al recinte de la Festa dels Súpers al Palau Sant Jordi, desde la zona d’aparcament.

A més del recapte d’aliments, en el nostre estand podreu participar tota la família en diverses activitats lúdiques, com una competició de carretons de la compra.

Us hi esperem!!!

 

 

 

Deja un comentarioDe conformidad con el Reglamento Europeo 2016/679 General de Protección de Datos, así como en cualquier ley nacional que resulte de aplicación, te informamos que los datos personales que nos facilitas serán tratados por CONDIS SUPERMERCATS, S.A., como responsable del tratamiento, con la finalidad principal de gestionar los comentarios que publiques en nuestro blog Condislife. Comunicarte que, no se cederán datos a terceros salvo que exista una obligación legal.
Puedes ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación del tratamiento y portabilidad de tus datos. Consulta cómo ejercer tus derechos así como cualquier otra información adicional al respecto en nuestra Política de Privacidad.